Amazfit Helio Ring v Evropě

Amazfit Helio Ring v Evropě

Amazfit Helio Ring je konečně dostupný v Evropě! Tento prsten bude možné také pořídit v sadě s chytrými sportovními hodinkami Amazfit!

17. června 2024 - Společnost Zepp Health ("Zepp Health") (NYSE: ZEPP), světová jednička v oblasti chytrých nositelných zařízení a zdravotních technologií, dnes oznámila dostupnost prstenu Amazfit Helio Ring na evropském trhu. Tento chytrý prsten bude v Evropě možné zakoupit od 17. června 2024 - buď jako součást sady s hodinkami Amazfit Cheetah Pro nebo Amazfit T-Rex Ultra či Amazfit Falcon, nebo samostatně, a to na oficiálních webových stránkách společnosti Amazfit. Za cenu 7 490 Kč (€ 299,90) nabízí prsten Amazfit Helio Ring jedinečný přehled o sportovním výkonu a regeneraci. Nejprve budou k dispozici pouze dvě velikosti, přičemž v budoucnu budou přibývat i další velikosti a všeobecná dostupnost na dalších trzích.

"Společnost Zepp Health poskytuje sportovcům analýzu výkonnosti a regenerace na špičkové úrovni. Díky naší aplikaci Zepp, která bez problémů integruje data z chytrých hodinek a z prstenu Amazfit Helio Ring, budou mít uživatelé kompletní přístup ke všem svým informacím na jednom místě. Nejedná se pouze o monitorování, ale i o využití všech informací k posunutí hranic, uvolnění potenciálu a novému definování sportovních úspěchů." řekl Wayne Huang, generální ředitel společnosti Zepp Health.

 

Nové vymezení sportovní regenerace

Prsten Amazfit Helio Ring dosáhne svého plného potenciálu při používání společně s chytrými hodinkami Amazfit Cheetah Pro, Amazfit T-Rex Ultra nebo Amazfit Falcon. Aplikace Zepp plynule propojuje informace z hodinek a prstenu uživatele, takže není nutné přecházet mezi několika aplikacemi pro přístup k údajům o tréninku a spánku. Díky této platformě mohou uživatelé získat propracované a zároveň uživatelsky přívětivé řešení pro nepřetržité monitorování zdraví a kondice, které využívá data z chytrých hodinek Amazfit s neocenitelnými poznatky o regeneraci z prstenu Amazfit Helio Ring.

Amazfit Helio Ring je lehký prsten, který je ideální pro sledování regenerace. Tento chytrý prsten, vyrobený z titanové slitiny šetrné k pokožce, je lepší volbou než chytré hodinky pro nošení během spánku, protože je kompaktnější a pohodlnější; zároveň je senzor v bezprostřední blízkosti tepu uživatele a umožňuje tak ještě přesnější měření zdravotních údajů - výsledkem je bezkonkurenční monitorování regenerace, analýza a průvodce naměřenými daty v aplikaci Zepp.

Amazfit Helio Ring neupozaďuje stav těla a mysli v souvislosti se sportovním výkonem, a proto pěčlivě monitoruje komplexní údaje o spánku spojené s psychickou a fyzickou kondicí uživatele. V aplikaci Zepp jsou tyto údaje převedeny na denní skóre připravenosti. Toto skóre společně s dalšími klíčovými ukazateli regenerace, včetně skóre spánku a klidové tepové frekvence, jsou nově shromažďovány v přehledu regenerace, který je dostupný v aplikaci Zepp.

Tento přehled, který je umístěný v horní části domovské stránky aplikace Zepp, poskytuje uživatelům rychlý a jasný přehled o jejich sportovní kondici a umožňuje jim optimalizovat tréninkové a regenerační postupy pro dosažení špičkového výkonu.

 

Pro profesionální sportovce

Mezi sportovce, kteří již používají Amazfit Helio Ring, patří například Hendrik Pfeiffer, německý běžec na dlouhé tratě, držitel bronzové medaile z mistrovství Evropy v půlmaratonu (Řím, červen 2024), který rovněž dosáhl nového osobního rekordu v maratonu, který dokončil v čase 2:07:14 (Houston, 2024), dále Edyta Lewandowska, polská běžkyně specializující se na ultramaratony (vítězka letošního závodu Brazílie 135+) a dříve mimo jiné polská mistryně v maratonu a držitelka mnoha medailí na kratších tratích v zemi a v neposlední řadě také Yemaneberhan "Yeman" Crippa, italský běžec na dlouhé tratě etiopského původu, který je držitelem zlaté medaile z mistrovství Evropy v půlmaratonu (Řím, červen 2024), je rovněž držitelem řady evropských rekordů a mistrovských titulů, což z něj činí významnou osobnost mezinárodní běžecké komunity.

 

Dostupnost a cena produktu

Tento produkt bude dostupný také v sadě s vybranými chytrými hodinkami Amazfit: Amazfit Cheetah Pro, T-Rex Ultra a chytré hodinky Amazfit Falcon

• Amazfit Helio Ring + Amazfit Cheetah Pro za 11 290 Kč
• Amazfit Helio Ring + Amazfit T-Rex Ultra za 14 290 Kč
• Amazfit Helio Ring + Amazfit Falcon za 16 490 Kč

Pro vice informací nás sledujte na Facebooku, Instagramu a YouTube.

 

O společnosti Zepp Health

Společnost Zepp Health (NYSE: ZEPP), globální jednička v oblasti chytrých nositelných technologií zaměřených na zdraví, umožňuje uživatelům žít zdravý životní styl prostřednictvím svých předních spotřebitelských značek Amazfit, Zepp Clarity a Zepp Aura. Díky vlastní platformě pro správu digitálního zdraví Zepp, která zahrnuje operační systém Zepp OS, čipy umělé inteligence, biometrické senzory a datové algoritmy, poskytuje uživatelům celodenně užitečné poznatky a rady, které jim pomáhají dosahovat jejich cílů.

Díky špičkovému provedení získaly chytré hodinky Amazfit mnoho ocenění za design, včetně iF Design Award a Red Dot Design Award. Hodinky Amazfit, které byly uvedeny na trh v roce 2015, si doposud oblíbily miliony uživatelů.

Do dnešního dne společnost Zepp Health vyexpedovala více než 200 milionů kusů a její produkty jsou dostupné ve více než 90 zemích. Společnost Zepp Health byla založena v roce 2013 a má více než 1000 zaměstnanců a pobočky v regionech Severní a Jižní Ameriky, Evropě, Středním východě, Africe a Asijsko-pacifickém regionu. Další informace naleznete na internetových stránkách www.zepp.com.

Sledujte nás

facebook  instagram